Elefantul Citta a pronosticat victoria Poloniei în meciul de deschidere cu Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elefant cu presupuse capacităţi intuitive a făcut prima sa predicţie legată de apropiatul Campionat European de fotbal, indicând victoria reprezentativei ţării-gazdă Polonia în meciul cu Grecia, programat vineri, în deschiderea competiţiei.

În timp ce jucătorii celor două formaţii se antrenează cu asiduitate aşteptând cu emoţie jocul de la Varşovia, elefantul Citta, în vârstă de 33 ani, de la grădina zoologică din Cracovia, a înlăturat suspansul, alegând dintre cei trei pepeni galbeni care i-au fost puşi în faţă pe cel care indica victoria Poloniei. Ceilalţi doi pepeni indicau succesul Greciei sau un rezultat de egalitate.

Pachidermul are, însă, doi rivali de temut în cocoşii Gerwazy şi Protazy de la grădina zoologică din Varşovia, care şi-au arătat şi ei valenţele premonitorii în diferite ocazii. O altă ameninţare pentru Citta vine din Germania, unde vaca Yvonne, celebră pentru 'evadarea' sa din vara anului trecut, este aşteptată facă pronosticuri legate de meciurile de la EURO 2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite