El e românul care i-a locul lui Codrea! Stoian a plecat de la Pescara la Bari!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A avut ocazia să joace alături de Mutu la Cesena, însă a preferat un post un post de titular în serie B, la Bari. Românul Adrian Stoian, de 20 de ani, a semnat un contract pe un an, AS Roma, clubul de care aparţine primind în schimbul lui 500.000 de euro. De la Bari a plecat un alt român, mijlocaşul Paul Codrea, care s-a întors la Siena.

E din 2008 în „Cizmă» şi deja s-a adaptat la viaţa şi fotbalul din Italia. Originar din Craiova, crescut la şcoala lui Gică Popescu, Stoian va lupta în acest sezon să promoveze cu Bari în prima ligă.

E un pas important în cariera mea. Sunt fericit că am ajuns la Bari, unde am şanse mai mari să joc. Am avut ofertă şi de la Cesena, dar ştiu că îmi era mai greu să mă impun, aşa că am preferat să am mai multe meciuri în picioare, chiar dacă joc în liga a doua", a mărturisit mijlocaşul român pentru Adevărul.

image

Stoian este un fotbalist credincios, motiv pentru care şi-a tatuat convingerile religioase.

La 15 ani mi-am făcut pe picior chipul lui Iisus după ce am suferit un accident teribil de maşină. Apoi, pe umăr mi-am desenat figura Fecioarei Maria", a spus internaţionalul de tineret.

În sezonul trecut, în 14 meciuri în serie B, Adrian Stoian a marcat un gol pentru Pescara. Puştiul din Craiova este şi internaţional de tineret, având două selecţii la echipa lui Săndoi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite