Egalii derby-urilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua nu a pierdut niciun meci important în acest sezon din Liga I, dar a obţinut mai puţin de jumătate din punctele puse în joc. Gigi Becali, finanţatorul Stelei, l-a criticat pe antrenorul Lăcătuş, spunând că echipa suferă din cauza pregătirii făcute în pauza de iarnă.

Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din Ghencea contra campioanei CFR Cluj, la capătul unui meci în care echipa gazdă a practicat cel mai bun joc din acest retur.

Totuşi, roş-albaştrii au irosit ocazii cât pentru două meciuri şi au contabilizat a şasea remiză din şapte derby-uri disputate în acest sezon.

Chiar dacă, până acum, echipa lui Marius Lăcătuş nu a pierdut niciunul dintre meciurile jucate cu echipele Dinamo, Unirea Urziceni, FC Timişoara, CFR Cluj, Universitatea Craiova sau Rapid, care în prezent ocupă primele şapte locuri în clasament, Steaua a adunat doar nouă puncte din 21 posibile în aceste confruntări, adică un procentaj de doar 42 la sută.

Singura victorie cu una dintre echipele clasate pe primele şapte locuri a fost în partida din Ghencea cu Unirea Urziceni, atunci când roş-albaştrii s-au impus cu 1-0.

În comparaţie, FC Timişoara, cea mai bună echipă în derby-uri, a acumulat 17 puncte din opt partide cu aceleaşi echipe. Steaua are, alături de FC Braşov, cele mai multe remize, 12, adunate în acest sezon al Ligii I.

„Ogăraru a dormit pe teren!“

Gigi Becali l-a criticat dur pe fundaşul George Ogăraru după meciul cu CFR Cluj: „Nu mi-a plăcut Ogăraru, a dormit puţin pe teren. El este unul dintre cei mai buni pe postul lui, dar indolenţa şi lenea l-au făcut să joace prost“, a declarat Becali la Antena 1. Finanţatorul a lansat un atac voalat şi la adresa antrenorului Marius Lăcătuş: „Cred că pregătirea de iarnă e de vină pentru rezultatele slabe“.

Lăcătuş a spus că este gata să-şi dea demisia dacă patronul doreşte acest lucru. „Nu sunt încătuşat de scaunul de antrenor al Stelei. Dacă cei din conducere consideră că rezultatele nu sunt cele dorite, eu nu sunt omul care va sta legat de un contract“, a spus tehnicianul.

Becali a fost jignit de fani în aromână

image

Jucătorii Stelei au resimţit atmosfera din tribune şi au ratat ocazii rarisime   Foto: Petrică Tănase



Suporterii stelişti de la peluze au continuat războiul lor cu patronul Gigi Becali împotriva căruia au scandat tot meciul. Fanii au recurs chiar la un banner în limba aromână, pentru a-i arăta lui Becali că nu mai este dorit la echipă: „Poate aşa înţelegi, Steaua-i multu anânghisită di-un gumar cumândâsită.

Du-ti la niale!“, care se traduce: „Steaua este murdărită, de un porc condusă. Du-te la oi!“. Suporterii de la Peluza Nord au fost mult mai duri cu patronul echipei, afişând un alt mesaj: „Gigi, du-te înapoi la puşcărie, să câştigi mai multă simpatie“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite