Edgar Davids se bate cu coechipierii şi la 37 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edgar Davids, cel care s-a bătut cu Contra în 2001, la un meci amical Milan-Juventus, a ajuns în Liga a doua din Anglia, la Crystal Palace. La ultimul antrenament al echipei, olandezul ajuns acum la 37 de ani a sărit la gătul unui coechipier, care îi reproşase o pasă greşită.

"Aia este pasă", i-a spus supărat Bennett, iar replica "Pitbullului" nu a întărziat să apară. "Eu sunt şeful aici. Taci din gură că altfel o păţeşti", i-a spus mijlocaşul care a trecut în carieră pe la Ajax, Milan, Juventus, Barcelona, Inter şi Tottenham. Ultimul său conflict cu un coechipier a avut loc în 2005, pe când juca la londonezi. S-a luat de unul dintre jucătorii emblematici ai echipei: Robbie Keane, iar după scurt timp şi-a făcut bagajele spre Olanda, unde a semnat iar cu Ajax.

Cu cine s-a mai certat Davids:

- 1996: A fost trimis acasă şi amendat de federaţia olandeză, după ce s-a înjurat la unul dintre antrenamente cu selecţionerul Guus Hiddink.

- 2001: Contra l-a tras de celebri ochelari, într-un meci Milan-Juventus, după ce acesta avusese o intrare mai dură la fotbalistul român

- 2005: S-a înjurat cu Robbie Keane şi era foarte aproape de o bătaie în toată regula cu internaţionalul irlandez

- 2010: Săracul Julian Bennett este ultima victimă a olandezului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite