Eden Hazard, pedepsit de selecţionerul Belgiei pentru că are fiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Leekens, antrenorul reprezentativei de fotbal a Belgiei, a ţinut să-i dea o lecţie lui Eden Hazard, puştiul minune de la Lille care este curtat de marile cluburi de pe continent.

Hazard nu a fost selecţionat la lot pentru meciul amical cu Slovenia de pe 10 august, din pricina unui gest care a stârnit nemulţumirea lui Leekens, conform prosport.

Într-un meci din preliminariile Euro 2012, contra Turciei, Hazard a fost înlocuit în minutul 60 al partidei după o evoluţie dezamăgitoare, iar fotbalistul a părăsit gazonul nervos, plecând direct la vestiare. Faptul că nu a venit la banca de rezerve l-a enervat pe Leekens, astfel că jucătorul lui Lille a fost avertizat:

"Toată lumea trebuie să respecte aceleaşi reguli. De vreme ce e doar un amical, nu cred că pedeapsa e aşa mare pentru Eden. El îşi va aminti de această lecţie când va reveni pe gazon. Va urmări rezultatul şi asta e cel mai important".

Belgia se bate cu Turcia pentru locul secund în Grupa A a preliminariilor pentru Euro 2012, liderul incontestabil al grupei fiind Germania, care are 10 puncte avans faţă de principala sa urmăritoare!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite