Echipa lui Olăroiu a învins Parma!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al-Sadd Doha, formaţia pregătită de Cosmin Olăroiu, a reuşit o victorie de prestigiu în al treilea amical din vară. Formaţia din Doha a învins Parma (locul 8 în Serie A în ultima stagiune) în cantonamentul din Italia.

Elevii lui Oli au dominat partida şi au deschis scorul încă din minutul 1 prin atacantul brazilian Leandro da Silva. Acelaşi da Silva a mărit avantajul arabilor după 28 de minute. După pauză, cei de la Parma au reuşit să puncteze prin Bojinov, din penalty. În ciuda faptului că italienii şi-au folosit toate vedetele, în frunte cu Hernan Crespo, meciul s-a încheiat cu victoria celor de la Al-Sadd, scor 2-1.

Oli s-a întâlnit cu Ranieri

Partida cu Parma a fost al doilea test disputat de trupa lui Cosmin Olăroiu în stagiul italian. Marţi, Al-Sadd a întâlnit AS Roma, meci în care formaţia lui Bogdan Lobonţ s-a impus la limită, scor 2-1. Înainte de meci, Oli s-a întâlnit cu antrenorul romanilor, Claudiu Ranieri, cei doi discutând amical la marginea terenului. Al-Sadd va debuta în noul sezon la data de 16 august, în "Cupa Jassim". Campionatul din Qatar va debuta o lună mai tărziu, prima etapă fiind programată la data de 14 septembrie.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite