EXCLUSIV ADEVARUL / Rădoi, la Al-Ain pentru 4 milioane de euro pe sezon!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olaroiu si Radoi
Olaroiu si Radoi

La câteva ore după ce echipa a scăpat de grijile retrogradării, arabii au făcut prima mutare cerută în mod expres de antrenorul român, Cosmin Olaroiu: l-au transferat pe Mirel Rădoi!

Oficialii clubului Al-Ain fac orice pentru a obţine semnătura lui Cosmin Olăroiu! La câteva ore după ce echipa a scăpat de grijile retrogradării, arabii au făcut prima mutare cerută în mod expres de antrenorul român: l-au transferat pe Mirel Rădoi!

Fostul căpitan al Stelei a fost văzut, miercuri seară, în Abu-Dhabi, la sediul clubului Al-Ain, acolo unde a purtat ultimele tratative cu conducătorii echipei. După aceste negocieri, părţile au ajuns la un acord, anunţat ulterior şi de ofiţerul de presă. Astfel, fotbalistul de 30 de ani va semna un contract pe doi ani cu „violeţii", perioadă în care va încasa 4 milioane de euro pe sezon numai din salariu!

Va fi înlocuit de Alou Diarra

Astfel, aventura lui Mirel Rădoi la Al-Hilal, care se va alege cu 5 milioane de euro in schimul acestei tranzactii, s-a încheiat după doi ani şi jumătate.  In Arabia Saudită el a cucerit două titluri şi două cupe ale „Coroanei Prinţului". De asemenea, Mirel a devenit unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti străini din istoria celor de la Al-Hilal. Pentru a-şi arăta ataşamentul faţă de fostul stelist, fanii saudiţi au arborat steagul României la fiecare partidă disputată de favoriţi, în timp ce un suporter a dat numele „Rădoi" copilului său nou-născut. Anunţul că Rădoi va părăsi echipa a făcut valuri printre susţinătorii celor de la Al-Hilal. Pentru a-i potoli pe fani, conducătorii clubului au afirmat că românul va fi înlocuit de un alt fotbalist valoros, numele vehiculat fiind cel al lui Alou Diarra de la Bordeaux.

E „copilul" lui Oli

Este a doua oară când Rădoi semnează un contract din dorinţa de a lucra cu Cosmin Olăroiu, antrenorul său preferat. Prima dată s-a întâmplat în 2009, atunci când a plecat de la Steaua la Al-Hilal. Atunci însă, colaborarea n-a durat decât două luni întrucât Oli a trebuit să părăsească echipa după un conflict cu şefii federaţiei. Acum însă, Rădoi este primul jucător transferat de Olăroiu la noua sa echipă cu care va încerca să cucerească titlul în sezonul viitor. La Al-Ain mai este un jucător român, fost coleg al lui Rădoi la Steaua, Vali Badea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite