EXCLUSIV / Walter Zenga, dat afară de la Al-Nassr!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Walter Zenga şi-a făcut deja bagajele
Walter Zenga şi-a făcut deja bagajele

Ovidiu Petre şi Răzvan Cociş au rămas fără antrenor. Transferaţi la Al-Nassr Riad, la dorinţa expresă a lui Walter Zenga, cei doi vor fi nevoiţi să se descurce de acum fără tehnicianul italian. Asta deoarece şeicii au decis să-i rezilieze contractul lui Zenga, care ar putea ajunge la Inter! Milanezii tocmai s-au despărţit de Rafa Benitez şi sunt în căutarea unui înlocuitor pentru tehnicianul spaniol.

“Demis” de Gigi Mulţescu

Legăturile lui Walter Zenga cu România sunt interminabile! După ce a antrenat în Liga I, s-a însurat cu o româncă şi a transferat doi fotbalişti români la Al-Nassr, demiterea lui Zenga de la formaţia saudită a fost provocată tot de un român! Mai precis, de Gigi Mulţescu. Miercuri seară, Al-Nassr a reuşit doar un 2-2, pe teren propriu, în compania formaţiei pregătite de “Turcul”. Al-Nassr a condus cu 2-0 la pauză, însă elevii lui Mulţescu au revenit după pauză şi au punctat în minutele 63 şi 90. După meci, şeicii care conduc Al-Nassr au decis să-i rezilieze contractul lui Zenga. Decizia va fi anunţată oficial în cursul zilei de vineri.

Ce i s-a reproşat lui Zenga?

Arabii au decis să renunţe la Zenga întrucât Al-Nassr a ieşit din lupta pentru titlu. În acest moment, echipa din Riad are 29 de puncte, cu două mai puţin decât liderul Al-Hilal. Totuşi, Al-Nassr a disputat 16 meciuri, faţă de cele 13 bifate de Al-Hilal. Având în vedere că în Arabia Saudită campionatul are 26 de etape, iar diferenţa de valoare între formaţiile din vârful clasamentul şi cele mici e foarte mare, e clar că Al-Nassr are nevoie de un miracol pentru a câştiga campionatul. În condiţiile în care avea şanse infime să-şi mai îndeplinească obiectivul, Zenga a fost pus pe liber. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite