EXCLUSIV - Slujbă pentru Liverpool la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jamie Carragher se va ruga chiar înaintea meciului la Bucureşti
Jamie Carragher se va ruga chiar înaintea meciului la Bucureşti

După modelul patentat de Gigi Becali, jucătorii de la Liverpool se vor ruga înainte de meciul de joi cu Unirea Urziceni la Biserica Anglicană din Bucureşti.

Informaţia este confirmată de unul dintre membrii staffului celebrei echipe britanice, care îi va însoţi în România pe fotbaliştii englezi. Fani ai luxului, jucătorii lui Benitez se vor caza la Hotelul Marriott pe durata şederii în Bucureşti, plecarea fiind prevăzută imediat după joc.

Înaintea partidei, cel mai probabil joi, în jurul prânzului, Gerrard şi colegii săi vor face o vizită la Biserica Anglicană din Bucureşti pentru a dona o minge cu semnăturile lor şi pentru a sta de vorbă cu vicarul şi stafful bisericii. Mingea a fost cumpărată la Bucureşti şi a fost dusă în Anglia pentru a primi semnăturile jucătorilor de milioane de lire sterline ai lui Benitez. Aceasta va fi scoasă la licitaţie în luna martie, pentru colectarea de fonduri ale bisericii.

Între anii 1910-1920, Biserica Anglicană din Bucureşti era frecvent vizitată de Regina Maria. Jucătorii de la Liverpool vor avea prilejul să se aşeze pe scaunul pe care Regina asista la slujbele religioase, acesta fiind păstrat la loc de cinste de enoriaşi.

image

Biserica Anglicană din Bucureşti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite