EXCLUSIV: Olăroiu şi Rădoi l-au bătut pe Maradona!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Victorie de senzaţie pentru românii de la Al-Ain. Echipa pregătită de Cosmin Olăroiu a reuşit să învingă Al-Wasl Dubai, trupa pregătită de Maradona, şi să facă un pas important spre semifinalele Cupei „Etisalat“.

Rezultatul e cu atât mai important cu cât, după eliminarea lui Al-Hamdani (22), Al-Ain a fost nevoită să joace în inferioritate numerică aproape 70 de minute. Chiar şi aşa însă, elevii lui Oli au deschis scorul, în minutul 30, prin Yasser Al-Qahtani. La 1-0, cei de la Al-Ain, cu Rădoi integralist, au închis spaţiile, spre disperarea lui Maradona. Rezultatul a urcat Al-Ain pe locul 2 în grupa A, cu zece puncte din şase jocuri. Lider e Al-Jazira cu 13 puncte, iar Dubai, formaţie pregătită de Ion Marin, încheie podiumul cu 9 puncte. La finalul celor zece runde, primele două clasate din grupele A şi B ajung în semifinale.

„Săpăligă“, prima victorie în 42 de zile

A şasea etapă a Cupei „Etisalat“ a fost cu noroc şi pentru un alt român. Ion Marin s-a bucurat de prima sa victorie la Dubai Club după 42 de zile. Echipa sa a reuşit să puncteze pentru 2-1, în minutul 90+3 al meciului cu Al-Wahda. Precedentul succes obţinut de „Săpăligă“ fusese la 8 octombrie, atunci când, chiar la partida sa de debut, Ion Marin a zdrobit echipa lui Maradona cu 5-0. De atunci până la partida cu Al-Wahda însă, tehnicianul român înregistrase patru înfrângeri şi un egal.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite