EXCLUSIV Hizo şi-a depus demisia de la Rapid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EXCLUSIV Hizo şi-a depus demisia de la Rapid!
EXCLUSIV Hizo şi-a depus demisia de la Rapid!

Lovitură incredibilă pentru Rapid Bucureşti înaintea meciului din campionat, cu Oţelul Galaţi. Viorel Hizo şi-a depus astăzi demisia, dezamăgit de rezultatul din meciul de Cupă cu Internaţional, scor 2-1.

Viorel Hizo a decis să plece de la Rapid Bucureşti imediat după meciul din Cupa României, cu Internaţional, pierdut de giuleşteni. Iar astăzi, de dmineaţă, şi-a depus şi demisia. "Dulăul" a fost deranjat şţi de atacurile venite din partea lui George Copos.

Hizo a vrut să demisioneze încă de miercuri, înaintea meciului din Cupă, dar atunci George Copos a reuşit să-l întoarcă din drum pe tehnician. 

Manea, interimar doar o etapă!

Nae Manea a anunţat că dacă va antrena Rapidul o va face doar pentru o etapă.
"Hizo era supărat şi mi-a zis că va avea o discuţie cu domnul Copos. Eu am refuzat de 3 ori până acum să fiu antrenor şi voi refuza şi a patra oară. Nu pot să zic că dacă Hizo pleacă voi întoarce spatele la un meci, că nu are cine să stea pe bancă. Dar nu va fi nimic pe termen lung.", a declarat Nae Manea la gsptv.

Şumudică e gata să vină!

Marius Şumudică anunţă că este dispus să preia Rapidul.
"Îmi pare rău pentru domnul Hizo. Atât timp cât nu ai rezultate, eşti contestat şi se iau asemenea decizii. Eu sunt antrenorul Farului, mai am contract un an şi jumătate şi mai multe de atât nu pot spune. Nu pot să dau mai multe declaraţii pentru că sunt sub contract. Însă Rapidul nu se refuză niciodată, ştiţi ce înseamnă Rapidul pentru mine, dar am contract cu Farul. Nu vreau să comentez jocul Rapidului din Cupă. Dar Rapidul are un lot foarte valoros şi are şanse la titlu, poate atinge orice obiectiv. Nu, nu cred că există vreo şansă să fiu duminică pe banca Rapidului. Eu vorbesc mereu cu domnul Copos, dar nu pot să spun dacă m-a sunat astăzi", a declarat Marius Şumudică la Sport.ro.

Taban: "Hizo şi-a depus demisia!"

Preşedinte CA al FC Rapid, Ioan Taban, confirmă "Adevărul", precizând că Viorel Hizo şi-a depus deja demisia, aceasta urmând să fie analizată luni într-o şedinţă a Consiliului de Administraţie.
"Hizo a depus o cerere de reziliere a contractului, dar aceasta va  fi luată în discuţie abia luni. De echipă în această perioadă se vor ocupa cei doi antrenori secunzi şi directorul tehnic Manea. Sînt cîteva zile la mijloc, ele îi vor permite domnului Hizo să ia o decizie finală", a spus Taban.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite