EXCLUSIV: Arbitrului Ionică Serea i s-a făcut dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul de fotbal Ionică Serea a rămas luni seară fără permis şi s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat recoltarea probelor biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Centralul care face parte din lotul pentru Liga I a fost oprit de un echipaj al poliţiei rutiere din judeţul Buzău şi cum poliţiştilor li s-a părut că miroase a băutură au vrut să-l testeze cu alcoolscopul, dar Serea a refuzat. A fost invitat să i se recolteze sânge la un spital din Mizil, dar a refuzat din nou. Din această cauză, arbitrului i s-a întocmit dosar penal.
Localnicii din comuna buzoiană Săhăteni, unde a fost oprit Serea, l-au recunoscut imediat pe arbitrul focşănean şi au spus că acesta s-a certat cu poliţiştii de la circulaţie. Poliţiştii buzoieni au luat şi măsura reţinerii certificatului de înmatriculare, întrucât autoturismul prezenta avarii la aripa şi portiera dreaptă faţă, pentru care şoferul nu a avut documente justificative.

Serea: “Am nişte probleme de sănătate”

Contactat de Adevărul, Ionică Serea a recunoscut că a avut o problemă de circulaţie, dar a infirmat faptul că ar fi consumat băuturi alcoolice. “Nu am băut nimic. Am refuzat să fiu testat atât cu alcoolscopul, cât şi să mi se ia sânge, din cauză că am nişte probleme de sănătate. Să lăsăm să se aplice legea şi vom vedea ce va fi”, a declarat arbitrul în exclusivitate pentru Adevărul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite