SCOR EXACT. Duel de vis între Emeric Ienei şi Octavian Bellu. Cine învinge?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SCOR EXACT. Duel de vis între Emeric Ienei şi Octavian Bellu. Cine învinge?
SCOR EXACT. Duel de vis între Emeric Ienei şi Octavian Bellu. Cine învinge?

Adevarul.ro vă prezintă, începând cu această ediţie a UEFA Champions League şi Europa League, un inedit concurs de pronosticuri sportive. În fiecare zi când vor exista meciuri în cele două competiţii, două vedete, una din fotbal şi alta din extra-fotbal, vor încerca să „prindă” cât mai multe rezultate corecte.

Cititorii Adevarul.ro pot paria alături de cele două personalităţi din lumea sportului urmând ca, la finalul fiecărei runde, să fie desemnaţi câştigătorii. Pentru a treia etapă din Europa League se vor afla faţă-n faţă fostul mare antrenor Emeric Ienei, tehnicianul care a adus pentru prima oară Cupa Campionilor Europeni în România, şi Octavian Bellu, considerat, de multă lume, cel mai bun antrenor al ţării noastre la gimnastică.

Emeric Ienei este de părere că Steaua Bucureşti se va impune, la limită, acasă, în partida cu Fenerbahce Istanbul, chiar dacă „şi turcii ar putea să înscrie deoarece au un lot bun, însă românii sunt superiori în faza de atac”. Tehnicianul care a adus Cupa Campionilor Europeni în Ghencea crede că formaţia antrenată de Mihai Stoichiţă nu poate pierde cele trei puncte.

image

FC Timişoara va remiza acasă, în opinia fostului selecţioner. Ienei consideră că Anderlecht este o grupare greu de trecut, iar Ioan Ovidiu Sabău va trebui să-şi mobilizeze jucătorii în faţa unei echipe care speră la primăvara europeană. Şahtior Doneţk va bifa o nouă victorie în Liga Europei, clubul la care antrenează Mircea Lucescu fiind peste formaţia franceză Toulouse.

Ienei consideră că Dinamo nu va putea trece de Galatasaray, la Istanbul, acolo unde amfitrionii au de partea lor infernul de pe celebra arenă Ali Sami Yen. În schimb, CFR Cluj va reuşi, în opinia fostului mare antrenor, să se întoarcă în ţară cu cele trei puncte, după o victorie la limită cu Sparta Praga.

Încă de la început, Octavian Bellu a dorit să precizeze că ştie un scor corect şi a spus, mai în glumă, mai în serios, că „Unirea va învinge pe Glasgow Rangers cu 4-1, chiar în Scoţia”. Fostul mare tehnician a ţinut să felicite campioana României pentru performanţa din Liga Campionilor şi a spus că şi-ar dori ca toate formaţiile din România să rămână neînvinse, în această săptămână, în cupele europene.

image

În opinia lui Octavian Bellu, CFR Cluj va obţine cea mai clară victorie dintre toate reprezentantele noastre din Europa League, formaţia ardeleană având toate şansele să obţină toate cele trei în deplasarea de la Praga, în timp ce Dinamo va scoate o remiză albă La Istanbul, cu Galatasaray. Bellu mizează pe forţa ofensivă a jucătorilor lui Conceicao şi pe puterea de mobilizare a fotbaliştilor din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Steaua nu va putea să obţină cele trei puncte în meciul de acasă, cu Fenerbahce. Octavian Bellu este de părere că acest meci se va încheia la egalitate, în timp ce FC Timişoara are forţa de a trece de Anderlecht. Şahtiorul lui Mircea Lucescu nu va primi gol de la Toulouse şi se va impune în Ucraina.

Joi-seară, în etapa a treia a Europa League, se desfăşoară 24 de meciuri, în patru dintre acestea fiind implicate formaţii din ţara noastră.

Meciul Emeric     Ienei     Octavian Bellu FC Timişoara - Anderlecht Bruxelles 1-1 1-0 Galatasaray Istanbul - Dinamo 2-0 0-0 Steaua - Fenerbahce Istanbul 2-1 1-1 Şahtior Doneţk - Toulouse 3-1 2-0 Sparta Praga - CFR Cluj 0-1 0-2

Până acum au avut loc opt dueluri în disputele pe care adevarul.ro le gazduieşte în secţiunile speciale pentru UEFA Champions League şi pentru Europa League.

Duelul Scor exact Câştigător Gabi Balint - Alin Şania 1-0 Gabi Balint Victor Becali - Sorana Cârstea 0-0 «»«»«»«» Mircea Rădulescu - Virgil Stănescu 0-0 «»«»«»«» Dumitru Dragomir - Cristian Gaţu 1-2 Gristian Gaţu Viorel Moldovan - Carmen Tocală 0-1 Carmen Tocală Dacian Varga - Elisabeta Lipă 0-0 «»«»«»«» Rică Răducanu - Ivan Patzaichin 1-0 Rică Răducanu Ion Crăciunescu - Luminiţa Huţupan 0-1 Luminiţa Huţupan
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite