SCOR EXACT. Ion Crăciunescu sau Luminiţa Huţupan? Voi ce spuneţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SCOR EXACT. Ion Crăciunescu sau Luminiţa Huţupan? Voi ce spuneţi?
SCOR EXACT. Ion Crăciunescu sau Luminiţa Huţupan? Voi ce spuneţi?

Adevarul.ro vă prezintă, începând cu această ediţie a UEFA Champions League şi Europa League, un inedit concurs de pronosticuri sportive. În fiecare zi când vor exista meciuri în cele două competiţii, două vedete, una din fotbal şi alta din extra-fotbal, vor încerca să „prindă” cât mai multe rezultate corecte.

Cititorii Adevarul.ro pot paria alături de cele două personalităţi din lumea sportului urmând ca, la finalul fiecărei runde, să fie desemnaţi câştigătorii. Pentru a treia etapă din Champions League se vor afla faţă-n faţă fostul mare arbitru Ion Crăciunescu şi Luminiţa Huţupan-Dinu, cel mai bun portar pe care l-a avut ţara noastră la handbal feminin, fostă jucătoare la Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Ion Crăciunescu vede drept „bomba serii de miercuri” o victorie la Londra a echipei Atletico Madrid. „Chelsea este o echipă puternică, însă eu cred că spaniolii se vor impune în Anglia. Merg pe mâna lor”, a punctat fostul mare arbitru, care a mai spus că Real Madrid va învinge la scor de forfait pe AC Milan.

image

Bayern Munchen va câştiga meciul de la Bordeaux, în timp ce Manchester United se va impune la Moscova, în partida cu ŢSKA, Ion Crăciunescu mizând pe forţa ofensivă a celor două formaţii, din Germania şi din Anglia. Beşiktaş nu va putea să marcheze la Wolfsburg, acolo unde amfitrionii îşi vor adjudeca cele trei puncte.

Fostul mare arbitru a spus că şansele sale de a câştiga în faţa Luminiţei Huţupan sunt minime. „Niciodată nu am reuşit să dau nişte rezultate corecte. Dacă ar fi fost vorba de pronosticuri, poate, era mai uşor să pui 1,X sau 2. Aşa însă nu prea cred să pot să o înving pe Lumi. De fapt, oricine se va duela cu mine are şanse mari să triumfe”, a completat Ion Crăciunescu.

Luminiţa Huţupan-Dinu a fost foarte încântată când a aflat cu cine se va lupta pentru un concursul iniţiat de adevarul.ro. „A fost blat! Sunt sigură!”, a glumit cea care a apărat poarta naţionalei timp de mai bine de un deceniu.
„E vecinul şi prietenul meu, dar vreau să câştig eu de asta. E vorba doar de şansă, iar eu am avut din plin noroc în viaţă! M-ar bucura o victorie în faţa unui om de fotbal”, a precizat Luminiţa Huţupan-Dinu.

image

Câştigătoare de trei ori a Ligii Campionilor la handbal feminin, Luminiţa speră ca o posibilă victorie a echipei Chelsea, la Londra, să-i aducă punctul decisiv în disputa cu Ion Crăciunescu. „Nu au cum să piardă englezii acasă, chiar dacă este vorba de Atletico Madrid, tot gazdele sunt favorite. Merg pe mâna celor de la Chelsea”, a precizat Huţupan.

Desemnată cel mai bun portar din lume la ediţia Mondialelor din 2005, Luminiţa Huţupan-Dinu este de părere că echipele Real Madrid şi Wolsfburg vor marca câte trei goluri fiecare şi se vor impune, acasă, cu formaţiile AC Milan şi Beşiktaş Istanbul. Fosta jucătoare a naţionalei a mai pronosticat o remiză albă la meciul dintre Bordeaux şi Bayern Munchen.

Miercuri-seară, în etapa a treia a Champions League, se mai desfăşoară partidele: Juventus – Maccabi Haifa, Porto – Apoel şi Zurich – Marseille.

Meciul Ion Crăciunescu Luminiţa Huţupan-Dinu ŢSKA Moscova - Manchester United 1-2 0-1 Bordeaux - Bayern Munchen 0-2 0-0 Chelsea Londra - Atletico Madrid 1-2 2-0 Real Madrid - AC Milan 3-0 3-1 Wolfsburg - Beşiktaş Istanbul 2-0 3-0

Până acum au avut loc şapte dueluri în disputele pe care adevarul.ro le gazduieşte în secţiunile speciale pentru UEFA Champions League şi pentru Europa League.

Duelul Scor exact Câştigător Gabi Balint - Alin Şania 1-0 Gabi Balint Victor Becali - Sorana Cârstea 0-0 «»«»«»«» Mircea Rădulescu - Virgil Stănescu 0-0 «»«»«»«» Dumitru Dragomir - Cristian Gaţu 1-2 Cristian Gaţu Carmen Tocală - Viorel Moldovan 1-0 Carmen Tocală Elisabeta Lipă - Dacian Varga 0-0 «»«»«»«» Rică Răducanu - Ivan Patzaichin 1-0 Rică Răducanu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite