FOTBAL: Dzeko vrea la Milan. Vezi cele mai frumoase goluri ale lui (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui Wolfsburg, Edin Dzeko, a afirmat într-un interviu că le va cere oficialilor echipei germane să-l vândă în această vară la formaţia AC Milan, informează presa italiană.

Dzeko a fost desemnat cel mai bun fotbalist al sezonului trecut în Bundesliga, iar oficialii lui Milan au încercat de mai multe ori să realizeze transferul atacantului bosniac în vârstă de 23 de ani.

"Toată lumea ştie că marele meu vis este să evoluez pentru AC Milan. Toată lumea ştie acest lucru, dar situaţia poate să fie decisă numai de Wolfsburg. Voi avea o întâlnire cu oficialii clubului în zilele următoare, cred că sâmbătă. Voi discuta cu antrenorul Armin Veh şi cu directorii. Sper ca totul să se rezolve. Milan este cea mai bună echipă din lume şi vreau să joc acolo. Un transfer la AC Milan reprezintă ceva incredibil pentru orice fotbalist", a declarat atacantul lui Wolfsburg.

Edin Dzeko a fost transferat de formaţia germană în 2007, de la Teplice, iar în prezent este cotat la cel puţin 26 de milioane de euro.

Cele mai frumoase cinci goluri marcate de către Dzeko:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite