Dusan Uhrin, spre CFR Cluj?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimatumul pe care antrenorul Dusan Uhrin Jr. l-a primit de la conducătorii Timişoarei le-a dat motive de bucurie campionilor de la CFR Cluj. Oficialii campioanei sunt interesaţi de serviciile

Ultimatumul pe care antrenorul Dusan Uhrin Jr. l-a primit de la conducătorii Timişoarei le-a dat motive de bucurie campionilor de la CFR Cluj. Oficialii campioanei sunt interesaţi de serviciile tehnicianului ceh, însă nu doresc să facă nicio mişcare până când acesta
nu-şi va încheia conturile cu echipa de pe Bega.

Duasn Uhrin şi “omologul” său de pe banca tehnică a CFR-ului, Maurizio Trombetta, se află în situaţii asemănătoare. Ambii au pierdut o bună parte din susţinerea şefilor cluburilor pe care le reprezintă.

Dacă la Timişoara patronul Marian Iancu a lăsat amabilităţile la o parte şi a spus clar şi răspicat că antrenorul ceh nu se va mai bucura de sprijinul său şi nu va continua la echipă decât dacă va câştiga toate meciurile pe care le mai are până în pauza competiţională, la Cluj nemulţumirile care îl vizează pe Trombetta sunt încă ţinute în “familie”.

Totuşi, apropiaţi ai clujenilor au dezvăluit faptul că aceştia sunt de mult timp cu ochii pe Dusan Uhrin Jr., pe care ar dori să-l aducă la CFR, dar nu în orice condiţii, ci doar după ce acesta îşi va încheia socotelile cu formaţia de pe Bega.

Italianul care conduce campioana nu are deloc o soartă uşoară, avâd în vedere că echipa se află la distanţă de nouă puncte faţă de liderul Dinamo şi că ceferiştii au şanse relativ mici de a prinde primăvara europeană, fiind pe locul patru în grupa A a Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite