Giovani: "Duru este mizerabilul Federaţiei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giovani Becali a declanşat un atac fără precedent la adresa lui Viorel Duru, directorul Direcţiei de Licenţiere din cadrul FRF. Fostul impresar, a cărui licenţă a fost ridicată chiar de către Duru, l-a acuzat pe oficialul FRF că este un simplu pion, care a făcut jocurile anumitor cercuri de interese.

"Duru e mizerabilul federaţie, coruptul federaţiei! Datorită incapabilităţii lui avem probleme la UEFA. El a retrogradat Sportul, frumuseţea campionatului de acum patru ani. Poate nu a fost în regulă, dar azi sunt alte cinci echipe în aceeaşi situaţie. El nu a salvat Sportul pentru că a avut ordine în acest sens. Nu e posibil să-i dai licenţă lui Jiul, să o retrogradezi pe Sportul, care era pe locul 4, şi să-i aduci în loc pe Pandurii, care căzuseră în Divizia B. Acest domn Duru a venit doar să joace rolul unui dur, a jucat cum i s-a dictat, şi a devenit omul comisiilor federaţiei", a tunat Becali.

Viorel Duru susţine însă că nu are nicio vină în cazul licenţierilor acordate echipelor româneşti din cupele europene, fără ca acestea să întrunească toate condiţiile necesare.

Citeşte aici ce acuze a mai adus recent Giovani Becali

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite