Helder: „Dunga mă sună tot timpul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helder şi Spadacio s-au întors astăzi din Brazilia
Helder şi Spadacio s-au întors astăzi din Brazilia

Fotbalistul rapidist a dezvăluit pentru „Adevărul“ că ţine legătura cu selecţionerul Braziliei şi acum aşteaptă convocarea. Brazilianul Helder dă culoare jocului rapidist. Venit sub formă de împrumut de la Nancy, fundaşul s-a integrat bine în Giuleşti, fiind unul dintre oamenii de bază ai lui Viorel Hizo.

Rapidistul Helder Ferreira spune că-şi doreşte să rămână în Giuleşti, numai că George Copos trebuie să plătească în vară 900.000 de euro pentru el. „M-am adaptat la Rapid Bucureşti, aş vrea să continui şi la anul, când îmi expiră şi împrumutul. În Franţa nu prea mi-a plăcut”, recunoaşte jucătorul. Faptul că face parte constant din primul „11“ al Rapidului a contat.

Brazilianul susţine că este sunat tot mai des de selecţionerul Braziliei, Carlos Dunga. În 2009, Helder a fost selecţionat la echipa naţională a Braziliei tot de Dunga, pentru meciul cu Peru, dar nu a apucat să debuteze, fiind doar rezervă. Ce-i drept, Helder are şi doi rivali de temut, Dani Alves de la Barcelona şi Maicon de la Inter Milano.

„Dunga mi-a spus că sunt în vizorul echipei naţionale, mereu mă sună. Pe postul de fundaş dreapta însă joacă la naţională idolul meu, Maicon. Îmi place de el mult mai mult decât Dani Alves. Nu cred că am şanse să-i iau locul, dar cine ştie”, spune fotbalistul. Dacă Helder recunoaşte că vrea la Rapid şi din vară, Hizo îi promite că va încerca să-l convingă pe Copos să-l păstreze. “Helder făcea la început multe faulturi, dar acum şi-a ordonat jocul. E un fotbalist de mare valoare, dă cu capul foarte bine, şutează bine, centrează la fel de bine, are o viteză incredibilă, e un fotbalist complet. S-a adaptat repede la Rapid, iar preţul lui nu este mare. Sper să-l conving pe George să plătească”, spune „Dulăul“.

Căsătorit de la 18 ani

Helder Ferreira provine dintr-o familie numeroasă din Sao Paolo, având încă trei fraţi. Părinţii săi sunt divorţaţi, iar el a avut mereu grijă de frăţiorul cel mic. L-a luat cu el în perioada cât a jucat la Nancy, iar din ianuarie îl va aduce şi în România. În vârstă de 21 de ani, Helder s-a căsătorit cu Marcela în urmă cu trei ani: „Jucam la Juventude, echipa oraşului Caxias do Sul. Acolo am întâlnit-o pe femeia visurilor mele”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite