Dumitru Cardoso adversar pentru Steaua. Vezi ce zic italienii despre el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul atacant de doar 18 ani va fi deţinut în coproprietate de Napoli, care a definitivat în aceste zile transferul său de la Empoli.

“Dumitru este unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători italieni. A fost urmărit chiar şi de Inter sau Juventus”, a notat Corriere dello Sport. Aceeaşi publicaţie consideră că fotbalistul cu origini române „va completa atacul napoletanilor, după cedarea lui Quagliarella şi achiziţiile lui Cavani, Sosa şi Lucarelli”.

Nicolau Manuel Dumitru Cardoso s-a născut în Suedia din tată român şi mamă braziliancă. Acesta s-a stabilit în Italia la vârsta de nouă ani împreună cu mama sa şi la doar 18 ani are deja trei cetăţenii – suedeză, italiană şi română – şi vorbeşte nu mai puţin de şase limbi: italiana, româna, engleza, franceza, portugheza şi suedeza.
 
Dacă va reuşi să se impună la prima echipa a celor de la Napoli, Cardoso va avea şansa să evolueze împotriva Stelei în Liga Europa, cele două echipe urmând a se întâlni la 30 septembrie şi 15 decembrie  în a doua etapă, respectiv  ultima etapă din Grupa K.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite