FOTBAL: Porumboiu: "Dulca rămâne principal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, miercuri, că fostul internaţional Cristian Dulca va rămâne în funcţia de antrenor principal şi în sezonul viitor, după ce s-a ocupat de echipă în ultimele două etape ale sezonului, după plecarea lui Viorel Moldovan.

"Nu am nevoie de alt antrenor, îl avem pe Dulca. A reuşit să califice echipa în Liga Europa şi eu mă ţin de promisiune, aşa că va rămâne la echipă şi în următorul campionat. Chiar dacă nu are încă licenţă PRO, se poate obţine o derogare", a anunţat Porumboiu, adăugând că va investi şi mai mult în echipă, după calificarea în cupele europene.

Dulca a fost numit interimar după etapa a 32-a, atunci când Viorel Moldovan a demisionat ca urmare a înfrângerii cu Gloria Buzău, scor 1-4. În cele două meciuri cu Dulca pe bancă, FC Vaslui a obţinut maximum de puncte, 1-0 cu Rapid, pe teren propriu, şi 1-0 cu Universitatea Craiova, în deplasare, şi a reuşit să se califice în Liga Europa chiar în detrimentul celor două.

În vârstă de 36 de ani, Cristian Dulca a evoluat în cariera sa la echipe precum CFR Cluj, Gloria Bistriţa, Rapid, Poohang Steelers, Ceahlăul, Gaz Metan Mediaş, Universitatea Cluj şi Kispest Budapesta, având şi şase selecţii la echipa naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite