Dudar s-a accidentat în meciul cu FC Basel şi a fost plasat în comă artificială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul argemtinian al echipei Young Boys, Emiliano Dudar, a fost plasat în comă artificială, după ce s-a accidentat grav la meciul cu FC Basel, din campionatul Elveţiei, informează cotidianul As.

Jucătorul de 29 de ani a căzut şi şi-a înghiţit limba după ce a sărit la cap alături de un alt coechipier. Meciul a fost oprit opt minute pentru ca Dudar, care leşinase, să primească îngrijiri.

Dudar a fost transportat la spital unde medicii l-au plasat în comă, el fiind acum în stare stabilă. "El a avut o comoţie cerebrală. În ambulanţă era conştient, însă foarte agitat, astfel că medicii au decis să-l plaseze în comă artificială", a declarat medicul echipei Young Boys, Res Brand.

"A fost oribil. Nu am văzut aşa ceva în viaţa mea. În vestiar la pauză era linişte. Toate gândurile noastră sunt alături de Dudar", a declarat atacantul formaţiei FC Basel, Marco Streller.

Directorul sportiv de la Young Boys, Alain Baumann, a afirmat că singurul lucru care contează este ca Emiliano Dudar să-şi revină.

Fundaşul a jucat 35 de meciuri pentru FC Basel, unde a venit în 2009 de la AC Bellinzona, el marcând şi două goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite