Dubarbier, pe lista neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dubarbier, pe lista neagră
Dubarbier, pe lista neagră

Tocmai pentru că spune că s-a săturat până peste cap de indolenţa elevilor lui Tony Conceicao,  Arpad Paszkany intenţionează să renunţe, în pauza competiţională, la şase jucători.

În capul listei este Sebastian Dubarbier, căzut în dizgraţia conducerii după evoluţiile din acest sezon. Egalul de la Alba Iulia a declanşat un scandal intern de zile mari la CFR Cluj! Patronul a luat foc şi le-a reproşat fotbaliştilor lipsa de determinare.

„Sunt nemulţumit de voi. Până nu vă reveniţi, nu mai vedeţi niciun ban!”, i-a anunţat Paszkany pe jucători. Totuşi, finanţatorul este supărat doar pe o parte dintre fotbalişti. Principalul vizat? Sebastian Dubarbier! Argentinianului i s-a transmis că va fi nevoit să-şi caute echipă, dacă nu-şi va schimba atitudinea.

Paszkany consideră că „Ghepardul” nu mai justifică salariul de 300.000 de euro pe care îl primeşte anual. În aceeaşi situaţie cu Dubarbier mai sunt Flores, Cabrera, Leao, Deac, dar şi Didi. În plus, în iarnă, ardelenii se vor despărţi, aproape sigur, de
Yssouf Kone, fotbalistul cu cel mai mare salariu de la Cluj, 400.000 de euro pe an. Atacantul este dorit de echipe din Franţa şi din Anglia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite