Dror Kashtan: "Meciul cu Rapid e unul de prestigiu, vrem să-l câştigăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dror Kashtan
Dror Kashtan

Antrenorul Dror Kashtan a declarat, marţi, la Bucureşti, că echipa sa, Hapoel Tel Aviv, a venit să câştige meciul cu Rapid, chiar dacă acesta este fără miză în grupa C a Ligii Europa, menţionând că nu-şi doreşte ca formaţia israeliană să încheie grupa cu doar un punct.

"Meciul de miercuri, chiar dacă nu decide nimic nici pentru noi, nici pentru Rapid, trebuie să spun că Hapoel a venit să-l câştige. Acest meci este unul de prestigiu şi nu vrem să terminăm această grupă cu un singur punct. Hapoel a avut şanse să câştige toate meciurile pe care le-a jucat până acum în această grupă, dar în fotbal uneori trebuie să ai şi puţin noroc", a declarat Dror Kashtan într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă el crede că Hapoel ar trebui să câştige la masa verde meciul cu Legia Varşovia, din 29 septembrie, când suporterii polonezi au afişat un banner în care au făcut apel la "Jihad", "războiul sfânt" al islamului, Dror Kashtan a precizat: "Noi ne ocupăm cu sportul, nu cu politica. Ne vom concentra pe fotbal şi nu pe celelalte aspecte din timpul unui meci".

Legia Varşovia s-a impus atunci, cu scorul de 3-2 , în etapa a II-a a grupei C a Ligii Europa, iar justiţia poloneză a clasat cazul.

Prezent la conferinţa de presă, fundaşul Walid Badier a declarat că jucătorii echipei Hapoel au un moral bun după victoria înregistrată duminică, cu 3-1, în faţa formaţiei Maccabi Tel-Aviv. "Venim după un meci derbi cu Maccabi Tel Aviv pe care l-am câştigat. Ne simţim foarte bine, avem un moral bun şi sunt convins că mâine seară suporterii vor vedea un meci interesant", a spus jucătorul.

Conferinţa de presă a fost urmată de antrenamentul oficial al echipei Hapoel înaintea meciului cu Rapid, care este programat miercuri, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în etapa a V-a a grupei C a Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite