Drogba a refuzat oferta de prelungire a contractului cu Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drogba-Anelka
Drogba-Anelka

Atacantul ivorian al echipei Chelsea, Didier Drogba, a refuzat prelungirea cu un an a contractului pe care îl are cu gruparea engleză, a declarat agentul jucătorului, Thierno Seydi, printre posibilele destinaţii viitoare fiind Rusia, SUA sau Asia, informează mirror.co.uk, care citează The Sun.

Contractul lui Didier Drogba (33 de ani) expiră în vara anului viitor. El s-a transferat la Chelsea în 2004, când a venit de la gruparea franceză Olympique Marseille în schimbul a 30 de milioane de euro. De asemenea, Drogba a refuzat şi un împrumut la campioana Italiei, AC Milan.

"Didier a avut o ofertă de prelungire a contractului cu Chelsea pentru un an, dar asta nu ni se potriveşte. Ştim ce vrem, unde vrem să mergem şi ce oferte avem. AC Milan a venit cu o propunere de împrumut cu opţiune de cumpărare, dar am refuzat-o, pentru că nu ne interesează. La vârsta sa, Didier nu mai are ce să dovedească. El va merge unde i se vor oferi cei mai mulţi bani. Ar putea fi în SUA, Rusia, Qatar sau oriunde în Asia. Când depăşeşti 30 de ani, trebuie să mergi undeva unde poţi fi sigur că îţi vei putea achita facturile. LA Galaxy este una dintre multele oferte. S-au mai vehiculat oferte de la Anji Mahacikala în Rusia, care plăteşte bine, dar nici el şi nici eu nu am primit vreo propunere", a spus Seydi, pentru The Sun.

Didier Drogba a jucat în peste 200 de partide pentru Chelsea Londra, reuşind să înscrie de 96 de ori în campionatul Angliei.

Atacantul ivorian a mai evoluat pentru Le Mans, Guingamp şi Olympique Marseille înainte de transferul la Chelsea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite