Drama lui Rădoi: A plâns singur în vestiar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi ar putea părăsi formaţia Al-Hilal
Mirel Rădoi ar putea părăsi formaţia Al-Hilal

Vremuri grele pentru Mirel Rădoi! Criticat pentru evoluţia sa în meciul cu Franţa, certat cu Ionuţ Lupescu şi retras de la naţională, mijlocaşul a avut parte de un alt episod trist miercuri seară.

Echipa sa de club, Al-Hilal, a fost eliminată în semifinalele Ligii Campionilor Asiei de Zob Ahan (Iran), pierzând şi la Riad cu 1-0, la fel ca în partida tur, disputată la Isfehan. Jurnaliştii saudiţi susţin că, după meci, Rădoi a fost cel mai afectat jucător al celor de la Al-Hilal. "A rămas singur în vestiar şi a plâns minute în şir. De supărare, nici nu s-a mai urcat în autocarul clubului, şi-a evitat colegii, şi-a luat maşina personală şi a plecat de la stadion", scriu ziarele din Riad în numărul lor de vineri.

Singurul aplaudat de suporteri

Al-Hilal a pierdut returul cu Zob Ahan, pe teren propriu, în faţa a peste 68.000 de suporteri. Aceştia şi-au desfiinţat favoriţii după meci. Singurul aplaudat a fost Rădoi. Motivul? Deşi este mijlocaş defensiv, românul, spre deosebire de colegii săi, n-a abandonat lupta nici după ce iranienii au marcat. Prin câteva şuturi de la distanţă, Mirel a adus cele mai mari ocazii pentru Al-Hilal. La o zi după meci, fanii s-au adunat în faţa bazei sportive a celor de la Al-Hilal şi i-au huiduit pe jucătorii care soseau la club în maşinile personale. Din nou, singurul fotbalist aplaudat căruia i s-a scandat numele a fost Rădoi.

Rijkaard îl va antrena pe Mirel?

Având în vedere că actualul antrenor al lui Al-Hilal, Eric Gerets, va părăsi clubul la data de 13 noiembrie pentru a prelua naţionala Marocului, arabii şi-au început deja căutările pentru găsirea unui înlocuitor. Conform jurnaliştilor saudiţi, Frank Rijkaard, recent demis de la Galatasaray, are mari şanse să preia gruparea din Riad. Olandezului i s-a oferit un contract valabil pentru şase luni, însă el doreşte să semneze pe un an şi jumătate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite