Drama continuă! Salvador Cabanas nu mai are bani de mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salvador Cabanas, alături de soţie şi de cei doi copii
Salvador Cabanas, alături de soţie şi de cei doi copii

După ce a supravieţuit unei împuşcături în cap la începutul acestui an într-un bar din Mexico City, jucătorul paraguayan Salvador Cananas îşi acuză propriul club că nu l-au mai plătit de la cumplitul atac cu arma.

În luna ianuarie a acestui an, Salvador Cabanas a fost ţinta unui atac armat într-un bar din capitala Mexicului. Jucătorul paraguayan a fost împuşcat în cap. De atunci se află în recuperare medicală, iar clubul unde este legitimat nu i-a mai plătit salariul.

După 11 luni de chin, Salvador şi soţia Maria Alonso, se luptă pentru a recupera banii pe care trebuie să-i ia de la clubul mexican America. Situaţia este atât de disperată încât nevasta jucătorului a lansat un apel disperat.

"Banii ne ajung până la sfârşitul lunii decembrie, după care nu mai putem cumpăra nici mâncare. Am vândut şi cele două maşini pe care le aveam ca să ne luam alimente. Toţi banii s-au dus pe îngrijirile medicale. Noi suntem acum în voia lui Dumnezeu", a spus Maria cu lacrimi în ochi la un post de radio din Paraguay.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite