Dragomir: „Se alege praful, dacă se retrage Gigi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, ştie care este soluţia ca echipele noastre de club să iasă din criză. Oficialul LPF are mare încredere în fotbaliştii români.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, ştie care este soluţia ca echipele noastre de club să iasă din criză. Oficialul LPF are mare încredere în fotbaliştii români.

„Credeţi-mă, sunt jucători în divizia secundă de trei ori mai buni decât străinii din Liga I. Trebuie doar să li se acorde mai multă atenţie”, a spus Dragomir. El sare în apărarea patronului de la Steaua.

„Nu Gigi este vinovat pentru transferurile eşuate din Ghencea. El doar a dat banii şi a avut încredere oarbă în oamenii de lângă el, care au făcut ce au vrut pe la echipă”.

Academia de fotbal a Stelei peste a Barcelonei

Chestionat, la o emisiune televizată, în legătură cu dorinţa anumitor generali de a răscumpăra echipa de fotbal de la Becali, Dragomir a replicat: „Există procesul pe rol pentru palmaresul Stelei, dar la mine nu a venit niciun general care să-mi ceară vreun fel de documente”.

Vicepreşedintele FRF este încântat de faptul că mai multe cluburi din Liga I şi-au îndreptat atenţia spre centrele de copii şi juniori. „Avem cel puţin şase cluburi în România, care au centre la fel de bune precum cel al Barcelonei.

Ba chiar pot spune că Academia Stelei este peste cea a spaniolilor, prin faptul că au construit un hotel de cinci stele pentru copii şi terenuri cu instalaţie de nocturnă”, a spus „Corleone”, care a lăudat şi cluburile din Craiova şi Urziceni pentru investiţiile de la nivelul juniorilor.

Dragomir este convins că, dacă Gigi Becali va vinde Steaua, urmările ar fi tragice. „Dacă se retrage Gigi, se alege praful de Steaua, dar şi de fotbalul românesc. Oricum, Gigi are un depozit de 30 de milioane de euro la bancă şi nu are probleme cu banii”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite