Dumitru Dragomir : „Sandule, eşti lucrat din interiorul FRF!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Ligii a găsit o explicaţie incredibilă pentru scandalul declanşat după finala Cupei României.„Corleone” crede că o persoană din cadrul FRF încearcă să-l compromită pe Mircea Sandu pentru a-i lua locul! Nu a dat nume, dar se pare că s-a referit la Ionuţ Lupescu.

„Adevărul“: Cum vă explicaţi incidentele de la Târgu Jiu ?

Dumitru Dragomir: Trebuie să spun că urâţenie mai mare nu am văzut. Ce s-a întâmplat sâmbătă seară va face înconjurul lumii. Or să râdă şi ăia din Bangladesh de noi. După un meci făcut praf de Balaj, huliganii au pus şi ei cireaşa pe colivă. Acum, autorităţile locale trebuie să taie în carne vie, să se lase cu arestări şi cu amenzi.

Nu credeţi că şi cei care au organizat meciul au fost depăşiţi de situaţie ?

N-am nimic cu cei de la Târgu Jiu. Au făcut investiţii în stadion şi au căutat ca organizarea să fie impecabilă. Vina este la cei care au decis ca meciul să se joace la Târgu Jiu. Stadionul „Municipal” nu poate  găzdui o finală a României! Trebuia găsită o arenă care să permită un spectacol fotbalistic.

Şi vinovat cine e pentru ce s-a întâmplat?

Cineva din interiorul federaţiei vrea să-l compromită pe Mircea Sandu, ca să-i ia locul. Îi spun să fie atent la ce se întâmplă în jurul lui. Acela e vinovatul.

Mircea Sandu spune că vrea excluderea Timişoarei din Cupa României...

O bazaconie. Păi ce vină au cei de la Timişoara? I-au plătit ei pe suporteri să intre pe teren? Răspund ei pentru toţi huliganii? Nu cred că FRF va scoate Timişoara din Cupă, oricum nu are cine să judece cazul, pentru că toate comisiile FRF sunt în vacanţă!

Merita CFR să câştige Cupa ?

Absolut! Nu trebuie să fie umbrite meritele clujenilor. Au jucat mai bine, au marcat de trei ori şi au câştigat pe merit Cupa României. Nu trebuie să le ia nimeni munca.

image

Arbitrul Balaj a făcut praf meciul. Igna trebuia să aducă o brigadă din străinătate.

image


Dumitru Dragomir
preşedinte LPF

„Trebuia să aduc arbitru străin“

Cristi Balaj a fost declarat „Inamicul numărul 1” al Timişoarei după finala pierdută cu CFR. Pus la zid de Iancu şi compania, centralul a fost criticat şi de personaje importante din lumea fotbalului.

„A prins o zi foarte proastă şi a comis câteva erori majore. Ştiu că nu e corupt, dar a greşit mult şi din punct de vedere tehnic, şi disciplinar”, a afirmat Ion Crăciunescu.

Igna: „Balaj nu va fi suspendat“

Văzând valul de critici, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a dat vina pe Comisia Centrală a Arbitrilor, şi mai precis pe şeful ei interimar, Ioan Igna. Acesta a explicat ieri pentru „Adevărul” de ce l-a delegat pe Balaj.

„Aveam de ales între Tudor şi Balaj, dar cu câteva săptămâni înainte de meci am primit o scrisoare de la timişoreni prin care îmi solicitau să nu mai fie arbitraţi de Tudor! Am ţinut cont de ce mi-au cerut şi l-am trimis pe Balaj la Cupă. Acum regret! Dacă aduceam central străin şi greşea ca Balaj, nu era nicio problemă. Toată lumea îl pupa şi îi strângea mâna! Trebuia să aduc arbitru străin şi nu mai comenta nimeni“, ne-a spus Igna.

„Nu pot să spun că sunt mulţumit de Balaj. Mă aşteptam la mai mult de la el, dar nu am de ce să-l suspend. Oricum, toată lumea e în concediu, n‑are cine să-l judece!“, a încheiat şeful CCA. 

image
image

Arbitrajul lui Balaj a fost o comedie. Am solicitat în scris de acum trei săptămâni ca acest arbitru să nu fie delegat la finala Cupei.

image


Marian Iancu
patron FC Timişoara

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite