Dosar penal pentru un suporter al echipei CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca a anunţat, marţi, că unui suporter al formaţiei CFR i-a fost întocmit dosar penal pentru că la meciul cu formaţia Gaz Metan Mediaş (scor 2-1) a aprins o fumigenă pe stadion.

"În jurul orei 20.15, un suporter al echipei de fotbal CFR 1907 Cluj-Napoca aflat în peluza P1 a aprins o fumigenă, acesta fiind ridicat de către stewarzi şi predat jandarmilor. Lui C. Rareş de 19 ani din Cluj-Napoca i s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire în incinta arenei sportive a obiectelor artizanale şi de distracţie, pe bază de amestecuri pirotehnice din clasa T.1, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 35 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive. De asemenea, s-a propus ca măsură de siguranţă interzicerea accesului la meciurile de fotbal ale echipei CFR 1907 Cluj-Napoca pe o perioadă de 3 ani", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Cluj.

Suporterul a fost sancţionat cu 200 de lei şi cu interzicerea accesului la partidele campioanei Ligii I pe timp de un an şi după meciul CFR Cluj – AS Roma, din grupele Ligii Campionilor, pentru provocarea unui scandal în peluza rezervată galeriei gazdelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite