Dorinel vrea derby fără scandaluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al Stelei şi al lui CFR se aşteaptă la un meci încins. Dorinel Munteanu a îmbrăcat ca fotbalist ambele tricouri ale adversarelor de vineri, CFR Cluj şi Steaua, şi spune că vedetele vor decide soarta meciului.

Antrenor al rivalei lui CFR, Universitatea Cluj, Dorinel Munteanu nu priveşte înapoi cu mânie la perioada petrecută la actuala campioană, deşi despărţirea a fost cu cântec. “Am amintiri şi plăcute, şi neplăcute din ambele locuri. La Steaua am fost doar jucător, la CFR am avut o perioadă foarte bună când am fost antrenor-jucător, unde am avut un parcurs destul de bun. Pentru mine a fost OK în ambele situaţii”, a rememorat Dorinel.

De la meciul de vineri, longevivul fotbalist aşteaptă să nu fie unul cu scandaluri. “Mi-ar părea bine să fie o partidă bună, care să se termine cu bine, fără scandaluri. Va fi un joc foarte disputat, cu orgolii foarte mari. Sper doar să nu degenereze şi să se strice spectacolul”, a declarat Munteanu pentru “Adevărul”.

image



“Semedo e profesionist”

Fostul internaţional spune că disciplina şi vedetele fiecărei echipe vor decide rezultatul. “Nu cred că este vreo favorită la un astfel de meci. Contează cine o să facă greşeli mai puţine. Jucătorii pot face diferenţa. Mă gândesc la Culio, Dubarbier, Kone, de la CFR, dincolo, la Steaua, la Semedo, Stancu. Dacă ţinem cont de rezultatele din ultima perioadă, clujenii vin după trei rezultate bune, trei victorii consecutive, care probabil vor conta destul de mult pentru moral. Dar şi Steaua este o echipă grea”, a afirmat Dorinel.

Despre Antonio Semedo, fotbalistul care s-a transferat de la CFR Cluj la Steaua, nu crede că va fi afectat de această situaţie. „Este jucător profesionist şi nu cred că va fi influenţat de această ipostază”, a încheiat Dorinel.

S-au pus în vânzare biletele

CFR Cluj a pus ieri în vânzare biletele pentru meciul de vineri cu Steaua. Preţurile tichetelor sunt următoarele: 25, 50 sau 60 de lei la tribuna întâi, în funcţie de sector, 30 şi 50 de lei la tribuna a doua, tot în funcţie de sector, 10 lei la peluza întâi şi 20 de lei la peluza a doua.

image

Nu cred că este vreo favorită la un astfel de meci. Contează cine o să facă greşeli mai puţine. Jucătorii pot
face diferenţa.

image


Dorinel Munteanu, antrenor U. Cluj

image

Mi-ar părea bine să fie o partidă bună, care să se termine cu bine, fără scandaluri. Va fi un joc foarte disputat, cu orgolii foarte mari.

image


Dorinel Munteanu, antrenor U. Cluj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite