Dorinel semnează astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua Bucureşti îşi va prezenta astăzi oficial noul antrenor, Dorinel Munteanu. Fostul internaţional român a venit ieri seară în Bucureşti şi urmează să semnze contractul în cursul

Steaua Bucureşti îşi va prezenta astăzi oficial noul antrenor, Dorinel Munteanu. Fostul internaţional român a venit ieri seară în Bucureşti şi urmează să semnze contractul în cursul acestei dimineţi. Aurel Marinescu, impresarul lui „Munti”, s-a declarat mulţumit de felul în care a fost întocmit contractul.

„S-au finalizat negocierile. Metaforic vorbind, tot ce mai rămâne de făcut este ca mina să fie aşternută pe hârtie. Eu sunt mulţumit de cum s-au încheiat discuţiile, iar dacă eu sunt mulţumit, şi clientul meu este la fel”, a spus impresarul sâmbătă. Dorinel şi-a luat ieri la revedere de la fotbaliştii Universităţii Cluj.

 „Ne-a spus că victoria de la Lupeni a fost cea mai tristă din cariera lui. Asta este viaţa, ne pare la toţi rău”, a precizat fundaşul clujean, Bogdan Unguruşanu. Munteanu şi-a făcut bagajele şi s-a îndreptat spre Bucureşti alături de secundul său Cătălin Ciorman care va colabora cu „Munti” şi la Steaua. .

image

S-au finalizat negocierile. Eu sunt mulţumit de cum s-au încheiat discuţiile şi clientul meu este la fel

image


Aurel Marinescu
impresar Dorinel Munteanu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite