Dorinel a plătit 100.000 de euro lui „U” Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Datorie Situaţia lui Dorinel Munteanu în privinţa dreptului de a sta pe banca tehnică a Stelei la derby-ul cu Dinamo s-a rezolvat în ultimul moment. Conducerea Universităţii Cluj,

Datorie

Situaţia lui Dorinel Munteanu în privinţa dreptului de a sta pe banca tehnică a Stelei la derby-ul cu Dinamo s-a rezolvat în ultimul moment.

Conducerea Universităţii Cluj, echipă la care a activat fostul internaţional, a ameninţat că îl va reclama pe Dorinel la Comisia de Disciplină, dacă nu-şi plăteşte clauza de reziliere a contractului în valoare de 100.000 de euro.

„În acte el este încă antrenorul Universităţii Cluj, iar conform regulamentului nu are drept să stea pe bancă la meciul Stelei cu Dinamo. Am adunat probe şi îl vom reclama luni la Comisia de Disciplină pentru a ne face dreptate. Când a plecat la Bucureşti, a plecat cu BMW-ul pe care i l-a dat patronul să îl folosească. Nici acum nu l-a adus înapoi.

Nu e vorba de asta, dar după ce că ne-a distrus un proiect, acum nu are nici măcar bunăvoinţa să îşi încheie socotelile cu noi”, a spus Ioan Mărginean, directorul executiv al clubului ardelean.

Problema s-a rezolvat ieri, iar cei de la FRF, solicitaţi să lucreze în weekend, au înregistrat actele şi antrenorul a putut sta pe banca tehnică a echipei sale.

„Ceea ce am solicitat noi, a acceptat Steaua, astfel că Dorinel Munteanu este antrenorul Stelei. Ei au achitat obligaţiile financiare prevăzute în contractul lui Dorinel Munteanu şi astfel s-a rezolvat problema”, a precizat Remus Câmpeanu, preşedintele Universităţii Cluj. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite