Dorinel îşi ia măsuri antidemitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Munti“ încearcă să-l treacă pe linie moartă pe Pedrazzini şi să distrugă „bisericuţele“. „Neamţul” vrea să se descotorosească de italian, pentru că acesta este prieten la cataramă cu grupul de jucători stelişti specializaţi în “săpături”.

La venirea sa în Ghencea, Dorinel Munteanu era privit ca următoarea victimă a patronului Gigi Becali, cel mai mare “killer” de antrenori din România. “Neamţul” a afişat de la început un aer spăşit în faţa patronului, atât la conferinţele de presă, cât şi la întâlnirile de la club, ceea ce a alimentat speculaţiile că ar fi doar o marionetă în mâinile lui Becali.

“Este total greşit ceea ce s-a scris despre Dorinel. Faţă de când era jucător aici s-a mai şmecherit. Cred că experienţele lui cu Paszkany, Porumboiu sau Penescu i-au deschis mintea. Se pare că are pregătit un plan de acţiune, deja face curăţenie”, ne-a mărturisit un angajat al Stelei.

Principala problemă a lui Dorinel e cea a “bisericuţelor” create în echipă şi la club. Informaţiile din vestiar ajung imediat la urechile lui Gigi Becali, de cele mai multe ori într-o manieră tendenţioasă.

Aşa au păţit Hagi şi Lăcătuş, care erau mereu criticaţi de anumiţi jucători.

În opinia lui Dorinel, un rol important îl are şi Massimo Pedrazzini, cel care părea să fi devenit secund pe viaţă la Steaua. Acesta s-a apropiat foarte mult de jucătorii mai vechi din vestiar de când era secundul lui Zenga.

Românii alcătuiesc nucleul

Lovin, Ghionea, Goian, Petre Marin şi căpitanul Rădoi sunt nucleul de forţă al vestiarului, un fost component al acestui “comando” fiind şi Dică, cel care a plecat între timp la Catania. Aceştia l-au debarcat pe Hagi după ce s-au plâns lui Gigi Becali, iar Lăcătuş a avut şi el de furcă cu ei.

Becali îl susţine pe italian

Dorinel l-a suspectat mereu pe Pedrazzini că încurajează tupeul acestora, cu atât mai mult cu cât Gigi Becali apelează mereu la italian ca soluţie de avarie. “Nu o să repet greşeala lui Hagi sau a lui Lăcătuş. O şti italianul chestii moderne, dar Yesilova e mai bun ca el. Nu am nevoie de el şi nu mă risc să mă lucreze.

Dacă are contract, să-şi ia banii, dar eu nu îl vreau în staff. Mai bine pierd pe mâna mea, nu pe a altora”, a reacţionat Dorinel la venirea sa. Rezultatul? Pedrazzini a stat în tribună la meciul cu Lyon şi la partida cu Rapid încălzirea a fost facută de turcul Yuksel Yesilova.

“Munti” va avea în schimb de dus muncă de convingere cu patronul Becali, care îl vrea pe Pedrazzini în vestiar, din motive evidente.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite