Dorinel, tot mai aproape de Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător stelist este una din cele mai vehiculate variante privind postul de tehnician principal al echipei din Ghencea. La doar câteva ore de la anunţul că Marius Lăcătuş a renunţat la postul de antrenor al Stelei, Gigi Becali a afirmat că un posibil înlocuitor ar fi Dorinel Munteanu.

Demisia lui Lăcătuş a adus incertitudinea la Steaua. Finanţatorul Gigi Becali a afirmat că nu s-a decis asupra noului antrenor, dar exclude readucerea ucraineanului Oleg Protasov.

“Nu ştiu cine e antrenorul Stelei. E posibil să fie Dorinel Munteanu, dar eu voi spune cine e antrenor doar atunci când voi semna cu cineva. Acum testez «piaţa», nu am hotărât nimic. Voi anunţa mâine (n.r. – azi), cel mai probabil. Depinde doar de mine cine va fi antrenor, pentru că eu dau banii. Sunt în discuţii cu doi tehnicieni. Sigur nu e nici Andone, nici Dan Petrescu”, a spus Becali la Realitatea TV.

“80 la sută va fi Dorinel”

Becali a precizat că astăzi va numi noul antrenor, care va fi român. “Protasov nu se numără printre ei! Eu vreau un antrenor român! Cu Dorinel Muteanu am vorbit în mare, nu am negociat nimic cu el. L-am întrebat dacă poate pleca de acolo, ce contract are. Eu l-am sunat.

El trebuie să returneze banii câştigaţi acolo până acum. Probabil el a câştigat 30.000 - 40.000 de euro acolo, nu ar fi o problemă pentru mine. Sunt 80 la sută şanse să vină Dorinel la Steaua”, a afirmat patronul stelist.

Fostul patron al lui Dorinel Munteanu, Adrian Porumboiu, cel care l-a demis de la FC Vaslui după un meci cu Steaua pentru faptul că ar fi păstrat legături prea strânse cu conducătorii din Ghencea, a declarat: “Timpul demonstrează că am avut dreptate când am spus ceea ce am spus. Îi urez succes, pentru mine el a fost un capitol închis după meciul cu Steaua. Nu retractez ce am spus atunci, dar îi urez sincer baftă”.

Dorinel Munteanu nu ar spune nu. “Orice ofertă venită de la un club de talia Stelei mă onorează. Deocamdată, prefer să nu comentez mai mult”, a spus antrenorul-jucător.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite