Dorinel Munteanu, pe bancă la derby?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Stelei nu şi-a reziliat contractul cu Universitatea Cluj şi ar putea avea probleme în liga I. Graba cu care Dorinel Munteanu a părăsit Universitatea Cluj se pare că îi creează probleme înaintea marelui derby cu Dinamo.

Dorinel Munteanu miza ieri pe înţelegerea celor din conducerea clubului ardelean. “Sper să fiu pe bancă la meciul cu Dinamo. Am discutat cu patronul clubului Universitatea Cluj şi el şi-a dat acordul verbal să vin la Bucureşti.

Au intervenit câteva lucruri neprevăzute, dar cred că până la ora jocului se va găsi înţelegere şi, împreună cu persoanele din conducerea Stelei, sper să găsim o soluţie ca să rezolvăm această problemă”, a spus Dorinel Munteanu într-o conferinţă de presă. Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a dat de înţeles că problema nu este a celor din Ghencea.

 “Încă suntem în discuţii cu cei de la «U». Ei înţeleg altfel problema, conducătorii lor încearcă să facă presiuni, nu doresc rezilierea contractului, dar vom merge săptămâna viitoare să rezolvăm problema.

Ei vor să recupereze sumele pe care le-au cheltuit cu Dorinel, dar nu este problema noastră, nu noi trebuie să plătim”, a declarat conducătorul stelist. Clujenii doresc 100.000 de euro pentru rezilierea contractului lui Dorinel.

Mirel Rădoi revine la derby

Munteanu nu va putea miza pe Ovidiu Petre, iar situaţia lui Mirel Rădoi e incertă. “Rădoi a făcut antrenamente separat săptămâna asta. Azi (n.r. – ieri) va încerca cu echipa şi vom vedea”, a spus Munteanu. Aseară, căpitanul stelist s-a antrenat normal.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite