Dorinel Munteanu: „Steaua nu este în criză“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al „roş-albaştrilor” îşi doreşte o victorie sâmbătă, cu Dinamo. Odată cu sosirea lui Dorinel la Steaua, Rică Neaga va reveni la prima formaţie, iar din iarnă, Alexandru Piţurcă va îmbrăca tricoul „roş-albastru”.

Ziua de ieri a fost una importantă pentru Steaua. A fost ziua în care Dorinel Munteanu a fost uns antrenor în Ghencea.

Cu toate acestea, nu „Munti” a fost personajul principal al conferinţei de presă, ci patronul Gigi Becali. „Sunt bucuros pentru alegerea făcută. Aş vrea să vorbesc mai puţin şi să las faptele. Steaua nu este în criză, vreau să bat Dinamo”, a apucat să spună Dorinel.

Apoi a intrat în scenă Becali. Acesta a dezvăluit că, după ce şi-a prezentat demisia, Lăcătuş a vrut să se întoarcă, dar că el, Becali, s-a opus.

„N-am vrut să se facă de râs Lăcătuş. Am zis că e urât pentru el şi nu vreau. Au fost discuţii între noi, prieteneşti. Eu puteam să-l ţin şi să nu-l las să-şi dea demisia sau puteam să-l fac să revină asupra deciziei. A plecat şi gata”, a afirmat finanţatorul „roş-albaştrilor”.

Momit cu o primă dacă nu face transferuri

Gigi Becali a afirmat ieri că Dorinel Munteanu, care va avea un salariu de 180.000 de euro lunar, va mai încasa 300.000 de euro în cazul în care va reuşi să câştige campionatul cu actualii jucători. „Dorinel mi-a spus că e imposibil să nu realizeze performanţe cu echipa asta. Îi voi da 300.000 în plus dacă va câştiga campionatul fără să transfere vreun jucător”, a precizat Becali.  Acesta a mai dezvăluit şi faptul că, din iarnă, Alexandru Piţurcă va ajunge în Ghencea şi că Adrian Neaga va fi readus la prima echipă.

image

Îl ţineam pe Marius dacă erau rezultate, pentru că el a vrut din toată inima să reuşească.

image


Gigi Becali
finanţator Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite