Dorinel Munteanu, de la Lupeni la Lyon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional a jucat ieri pentru “U” Cluj în meciul cu Minerul Lupeni, cu 11 zile înaintea debutului în Liga Campionilor ca antrenor al Stelei. Pe „Munti“p îl aşteaptă o lună „de foc“ în Ghencea. În luna noiembrie, Steaua lui Dorinel va juca în deplasare cu Lyon, Rapid, Craiova, Bayern München şi acasă cu FC Timişoara.

Dorinel Munteanu, viitorul antrenor al Stelei, are pregătit un debut cum nu se poate mai greu ca antrenor al vicecampioanei Ligii I. După meciul din această seară cu Gloria Buzău, la care antrenor interimar va fi Massimo Pedrazzini, pentru formaţia din Ghencea urmează 30 de zile în care va disputa cinci meciuri în deplasare şi doar unul pe teren propriu.

Roş-albaştrii vor înfrunta rivalele Dinamo, Rapid şi Craiova, iar în Liga Campionilor vor avea două „misiuni imposibile” pe terenurile lui Lyon şi lui Bayern München. Singura partidă pe teren propriu este cea cu FC Timişoara, un alt meci extrem de greu. Leo Strizu, antrenor la Steaua II, l-a avertizat pe Munteanu: „Dorinel este un antrenor bun şi cred că se va descurca, dar îi va fi extrem de greu pentru că are meciuri foarte dificile!”, a spus acesta la Sport.ro.

Piţurcă: „Dorinel se expune la riscuri”

Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale, consideră că Dorinel Munteanu are o misiune dificilă la Steaua: „Ştim la ce riscuri s-a expus Dorinel când a hotărât să vină în Ghencea. Toată lumea de la Steaua trebuie să ştie că Dorinel este şeful acum. Toţi jucătorii de la Steaua trebuie să asculte de el. Rădoi trebuie să fie primul care să asculte şi să-l ajute pe Dorinel.

Pentru Steaua nu ar fi chiar în regulă dacă Dorinel ar hotărî să revină. Dacă el va juca titular şi o va face bine, îl voi chema la echipa naţională”.

Supărat pe cei care l-au criticat

Dorinel Munteanu a jucat ieri 70 de minute în meciul câştigat de echipa sa, „U” Cluj, cu 2-0, la Lupeni. Fanii clujeni au afişat un banner pe care era scris „Mercenar?”, cu trimitere la plecarea lui Dorinel în Ghencea.

„Munti” s-a arătat deranjat de mesaj şi i-a ironizat pe cei care spun că a ales Steaua pentru bani. „Vreau să le transmit guşterilor care s-au grăbit să mă judece că am plecat la Steaua pentru bani că se înşală amarnic. Nu voi juca pentru Steaua pentru că am fost prea criticat pentru acest lucru”, a spus Munteanu. 

Luna „de foc“ a Stelei

1 noiembrie    Dinamo – Steaua

5 noiembrie    Lyon - Steaua

9 noiembrie    Rapid – Steaua

15 noiembrie   Steaua – FC Timişoara

22 noiembrie   Univ. Craiova - Steaua

25 noiembrie   Bayern - Steaua

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite