Dorinel Munteanu: "Înfrângerea lui Manchester United în faţa lui City a fost doar un accident"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că a fost surprins de scorul cu care Manchester United, adversara din grupa C a Ligii Campionilor, a fost învinsă de rivala de la Manchester City, însă este convins că acest rezultat a fost doar un accident.

"Nu mă aşteptam la un asemenea rezultat, am rămas surprins mai ales prin proporţiile scorului. Cred însă că a fost doar un accident, sunt şi ei oameni până la urmă. Eu chiar am fost foarte nemulţumit după înfrângerea din Liga Campionilor, am trecut pe lângă un rezultat mare. Cred însă că această înfrângere îi va motiva pe cei de la United şi veţi vedea că vor câştiga la scor etapa viitoare, cu Everton. Apoi va fi meciul cu noi, probabil în faţa a 75.000 de oameni, vom vedea atunci ce se va întâmpla şi dacă atmosfera de pe Old Trafford îi va speria sau îi va motiva pe jucătorii mei", a spus Munteanu.

Manchester United, adversara Oţelului Galaţi în grupa C a Ligii Campionilor, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (1-0), de formaţia Manchester City, la care portarul Costel Pantilimon a fost rezervă, într-un meci din etapa a IX-a a campionatului Angliei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Balotelli '22 '63, Aguero '69, Dzeko '89, '90+3 şi Silva '90+1, în timp ce pentru gazde a înscris Fletcher, în minutul 81.

Manchester United a jucat în inferioritate numerică din minutul 47, după eliminarea lui Evans.

Oţelul Galaţi va juca la 2 noiembrie, pe Old Trafford, în compania echipei Mancherster United, în etapa a IV-a a Ligii Campionilor..

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite