Dorin Goian: "L-am faultat în careu pe Ibrahimovici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei US Palermo, Dorin Goian, a declarat după calificarea în finala Cupei Italiei că l-a faultat în careu pe atacantul formaţiei AC Milan, Zlatan Ibrahimovici, informează site-ul golsicilia.it.

"Suntem cu toţii fericiţi, pentru mine este prima finală. Partida a fost dificilă, cu multă presiune. Milan a jucat foarte bine, dar noi ne-am dorit extrem de mult să ajungem în finală. Nu este uşor să-l marchezi pe Ibrahimovici, este cel mai bun atacant. Recunosc că l-am faultat în careu, dar ăsta este fotbalul. Nici nouă nu ne-a fost dat un penalty", a spus Goian.

Internaţionalul român a primit nota 7 din partea site-ului golsicilia.it. "Goian a făcut cea mai bună partidă a sa de când a venit la Palermo. Atacul brazilian al Milanului, Pato-Robinho, a fost anulat de fundaşul român", a scris golsicilia.it.

Site-urile calciomercato.it, sportlive.it, mediagol.it şi tuttomercatoweb.com l-au notat pe Goian cu 6,5. "Puţin precis cu mingea la picior, românul a demonstrat că poate fi atent şi la baloanele pe jos, nu numai la cele aeriene", a scris calciomercato.it.

"Goian a făcut o partidă fără greşeală. A fost punctual la toate atacurile Milanului", a notat sportlive.it.

"Până la intrarea lui Ibrahimovici, românul a părut un zid de netrecut. A avut probleme cu suedezul, care a reuşit să-l depăşească în câteva rânduri", a scris mediagol.it.

"Partidă bună pentru Goian, care a fost de netrecut la baloanele înalte. Gigantic", a notat tuttomercatoweb.com.

Site-urile notizieitaliene.net şi milanlive.it i-au acordat nota 6 fundaşului român. "Până în minutul 64, Goian a fost în vacanţă. Odată cu intrarea lui Ibrahimovici au început problemele pentru el", a scris notizieitaliane.net.

"Românul a jucat bine doar în două meciuri în acest sezon, cel de aseară, şi partida de campionat tot cu Milan", a notat milanlive.it.

Echipa Palermo, cu fundaşul Dorin Goian integralist, s-a calificat în finala Cupei Italiei, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa AC Milan, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. Golurile au fost marcate de Migliaccio '63 şi Bovo '73 (penalti), respectiv Ibrahimovici '90. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 2-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite