FOTBAL: Dorin Goian: "Aveam nevoie de o nouă provocare!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Dorin Goian: "Aveam nevoie de o nouă provocare!"
FOTBAL: Dorin Goian: "Aveam nevoie de o nouă provocare!"

Fundaşul Dorin Goian a declarat, joi, cu ocazii prezentării sale oficiale, că transferul la Palermo este foarte important pentru viitorul carierei sale, dar ştie că trebuie să-şi câştige postul de titular, informează site-ul oficial al formaţiei din Serie A.

"Am fost primit foarte bine de către staff şi de către toţi jucătorii. Mi-a fost puţin mai greu în primul meci, venisem abia de o zi şi eram obosit. Plus că mi-a fost greu să mă acomodez la climă", a spus Dorin Goian.

Fostul jucător al Stelei a afirmat că nu i-a fost greu să plece la Palermo, după ce agentul l-a anunţat că este dorit de Walter Zenga. "Am vrut să fac o schimbare, am jucat mulţi ani la Steaua şi aveam nevoie de o provocare. Clubul îşi propune foarte multe în acest an. Concurenţa este benefică. Atunci când am ajuns aici am fost conştient că trebuie să muncesc mult pentru a fi titular, deoarece sunt mulţi jucători valoroşi", a mai spus acesta.

"Echipa este una foarte bună, le-am spus şi colegilor de la naţională că Palermo poate câştiga fără probleme campionatul în România. Ne dorim cât mai sus, dar trebuie să visăm la un loc cât mai bun, pentru a nu ne mulţumi cu puţin", a adăugat fundaşul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite