Doar o părere... : Domniţa Mirela

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar  o părere... : Domniţa Mirela
Doar o părere... : Domniţa Mirela

Mirela Stătescu este o funcţio­nară a clubului din Ştefan cel Mare.

E frumoasă şi aparent fragilă. Joia trecută, la meciul cu cântec trist dintre Dinamo şi Slovan, ea a tăbărât în spinarea unui suporter cu alură de bivol, pătruns în teren.

În timp ce namilele în uniformă se agitau neputincioase, Domniţa Mirela şi-a înfipt manichiura în tovalul unei galerii belicoase, ruşinând deopotrivă huligani dez­lăn­ţuiţi şi organizatori depăşiţi. Un asemenea subaltern brav ar trebui premiat.

Astăzi, UEFA dictează sancţiunea cuvenită unui club compromis. În prealabil, Dinamo, în iarbă, aliată cu şansa, a jucat cu ambiţie şi aplomb, depăşind-o pe temuta CFR Cluj. De data aceasta tribuna a fost golaşă.

Mişei, temându-se probabil de un filtru sever, fanii deşănţaţi de ieri au lipsit la întâlnirea cu roş-albii, care aveau nevoie de încurajarea lor entuziastă. Trena suporterilor a dezamăgit iarăşi. De unde se vede că în Groapă se agită un câine destoinic cu coada jigărită.

Ultima etapă a impus Braşovul, a confirmat Vasluiul şi a reabilitat Rapidul. În poarta giuleştenilor am văzut un june agil, încărcat de calităţi ca un pom de roade. Îl cheamă Straton. Vom mai auzi de el, sunt convins.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite