Domingos Paciencia: "Săpunaru trebuia să primească şi al doilea galben"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Sporting Braga a declarat imediat după finala Ligii Europa pierdută în faţa celor de la FC Porto, cu 0-1, că românul Cristian Săpunaru ar fi trebuit eliminat în repriza a doua.

"Sunt trist că nu am putut câştiga, dar diferenţa a fost în detalii. Acest meci a avut trei sau patru momente-cheie, cu golul lui Falcao sau acţiunea lui Mossoro care ar fi putut schimba totul. Porto a fost previzibilă în prima repriză, iar Braga nu a fost capabilă să-şi concretizeze ocaziile.

E păcat că arbitrul nu i-a arătat al doilea galben lui Săpunaru în minutul 75. Este poate finalul unui ciclu, dar Braga va continua. Sunt frustrat şi trist, dar sunt mândru de jucătorii mei. Am început sezonul în Liga Campionilor şi am ajuns în finala Ligii Europa. Acest lucru arată că această echipă are calităţi", a declarat Paciencia, potrivit Mediafax.

FC Porto, cu fundaşul român Cristian Săpunaru integralist , a câştigat Liga Europa, după ce a învins, miercuri, pe Dublin Arena, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa portugheză Sporting Braga, în finala competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite