VIDEO: Domenech se teme pentru meciul retur cu Irlanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul echipei naţionale a Franţei, Raymond Domenech, a declarat după victoria cu 1-0 în faţa Irlandei, că prima reprezentativă a obţinut un rezultat bun, dar care nu este suficient pentru calificarea la Campionatul Mondial din Africa de Sud.

"Am văzut care este potenţialul Irlandei, ne-a pus probleme şi trebuie să fim atenţi. Jucătorii s-au descurcat bine pe teren, în special în repriza a doua. Trebuie să facem tot aşa şi în meciul retur, mai avem 90 de minute. Ne trebuie concentrare şi o pregătire foarte bună. Nu am obţinut nimic, se poate întâmpla orice în manşa secundă", a spus Domenech.

Selecţionerul Irlandei, Giovanni Trapattoni, a acuzat un fotbalist francez că i-a insultat pe jucătorii săi la finalul meciului de baraj disputat sâmbătă seară. "Un jucător francez, celebru, i-a jignit la finalul partidei pe fotbaliştii mei, iar acest lucru m-a surprins, pentru că a adresat insulte irlandezilor, în general. Nu poţi să faci aşa ceva când câştigi, dar nu voi cere Federaţiei Irlandeze de Fotbal să facă plângere împotriva lui", a spus antrenorul italian.

Căpitanul naţionalei Franţei, Thierry Henry, a declarat că echipa mai are de muncit şi în retur, după care se poate bucura de calificare. "Am câştigat cu 1-0, dar Irlanda şi-a creat ocazii, chiar dacă nu atât de periculoase. A fost un gol norocos, dar meritat, având în vedere jocul nostru din repriza secundă", a spus acesta. 

Fosta adversară a României în Grupa 7 preliminară, Franţa, a trecut, sâmbătă, în deplasare, de Irlanda, scor 1-0. Returul va avea loc la 18 noiembrie la Paris. 
 

Vezi golul marcat de Anelka:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite