Dolha poate juca în Cupă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Accidentarea lui Lobonţ din meciul cu Bistriţa a adus multă îngrijorare în tabăra lui Dinamo. „Va putea rezerva Dolha să se ridice la înălţimea titularului?”, era întrebarea fanilor şi a acţionarilor.

Emilian s-a descurcat onorabil împotriva Farului, în urmă cu două zile, însă momentul în care el a căzut la pământ le-a produs o mare spaimă dinamoviştilor. „Mi-a trosnit piciorul drept”, a spus după meci portarul, care se afla abia la a doua partidă ca titular în acest sezon de campionat.

Existau şanse ca echipa să termine pe final de sezon, unul aşa de greu şi de disputat, cu portarul Matache de la echipa a doua. „Sper ca Dolha să aibă doar o uşoară contractură, pentru că altfel va fi foarte greu”, a spus antrenorul Rednic, completat şi de preşedintele Cristi Borcea.

Vestea bună a venit la o zi după accidentarea fotbalistului. Controlul făcut de Dolha a arătat că jucătorul a suferit doar o contractură uşoară, doctorii anunţând că Ema poate fi folosit pentru meciul de marţi, din Cupa României, cu FC Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite