Doi fotbalişti columbieni au decedat într-un accident de maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi fotbalişti columbieni au decedat într-un accident de maşină
Doi fotbalişti columbieni au decedat într-un accident de maşină

Herman Cordoba şi Mario Fernando Beltran, ambii jucători ai formaţiei din prima ligă columbiană Atletico Huila, au decedat, duminică noapte, într-un accident de maşină, petrecut pe o autostradă din sudul ţării, informează presa sud-americană.

Atacantul Herman Cordoba (19 ani) şi mijlocaşul Mario Beltran (23 de ani) au evoluat în partida pe care echipa lor a câştigat-o în campionat, cu Preston, scor 2-1, meci în care primul a reuşit să marcheze un gol. În urma acestui rezultat, Atletico urcase pe poziţia secundă în clasament, cu 20 de puncte.

Din câte se pare, după meci, cei doi jucători au plecat împreună cu câţiva prieteni să sărbătorească victoria în Rivera, localitatea aflată în apropierea oraşului Neiva, acolo unde Atletico avea cantonamentul. La întoarcere, Cordoba a pierdut controlul maşinii şi a intrat frontal într-un autobuz, iar în urma impactului s-a declanşat un incendiu violent. Beltran, Cordoba şi o femeie care se afla cu ei în autovehicul au murit din cauza arsurilor puternice.

În maşină se afla şi un al treilea jucător, indentificat de poliţie ca fiind Juan Camilo Restrepo, care a suferit răni grave şi este internat în spital.

Iată câteva secvenţe cu cei doi jucători

"Sunt înmărmurit de ceea ce s-a întâmplat. Cei doi sunt o pierdere imensă pentru echipa noastră. Cordoba era cel care ne făcea pe toţi să râdem, era jucătorul care aducea bucuria în vestiar şi, în plus, era un fotbalist cu un talent extraordinar. Mario era un mare om şi jucător, el făcea parte din planurile noastre pentru viitor", a declarat preşedintele clubului, Jorge Fernando Perdomo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite