Doctorul Stelei: "Emeghara revine după pregătirea de iarnă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul Stelei: "Emeghara revine după pregătirea de iarnă"
Doctorul Stelei: "Emeghara revine după pregătirea de iarnă"

Dr. Radu Paligora, medicul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, a prezentat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, problemele de sănătate cu care se confruntă jucătorii echipei din Ghencea.

Radu Paligora a vorbit mai întâi despre situaţia nigerianului Ifeanyi Emeghara: ''După un an şi şapte luni, jucătorul Emeghara necesită antrenamente de cel puţin o lună de zile. Nu se pune problema să se lase de fotbal. De două săptămâni, el nu a pierdut din antrenamente. Nu sunt probleme legate de starea lui generală. Nu arată semne de oboseală deosebită. Mai este şi o latură psihică, după un an şi şapte luni el trebuie să capete încredere''.

În continuare, el a precizat: ''Ca medic sportiv pot să spun, despre Ifeanyi Emeghara se va putea vorbi abia după pregătirea de iarnă''.

În continuare, Paligora a mai spus că fotbalistul Andrei Ionescu este în proces de reablitare. ''El a început alergările şi săptămâna viitoare va începe pregătirile cu echipa'', a declarat Radu Paligora.

Doctorul echipei Steaua Bucureşti a mai spus că nu poate mereu să precizeze care sunt jucătorii apţi să intre în teren, dintre fotbaliştii care au avut accidentări: ''Este şi strategia clubului Steaua. Poate vrea antrenorul ca să surprindă adversarul cu Tănase în teren. Nu putem să spunem cu cinci zile înainte care este primul 11 al echipei. Nu pot să dau ce jucători sunt accidentaţi pentru meciul cu Timişoara''.

În optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal, miercuri este programat meciul Gloria Bistriţa - Steaua Bucureşti. Apoi, duminică, 1 noiembrie, va avea loc partida FC Timişoara - Steaua Bucureşti, din etapa a 12-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite