Doar vulcanii pot opri Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul trecut, Leo Messi şi compania au părăsit Liga Campionilor în semifinale eliminaţi de Inter-ul lui Cristi Chivu şi Jose Mourinho.

Dubla dintre italieni şi catalani a fost influenţată însă de vulcanul islandez Eyjafjalla, a cărui erupţie a paralizat traficul aerian din întreaga Europă. Astfel, Barcelona s-a deplasat la Milano cu autocarul (aproximativ 1.000 de kilometri), pierzând manşa tur cu 1-3, scor care s-a dovedit decisiv în stabilirea echipei calificate. Istoria pare să se repete şi acum, tot din cauza unui vulcan islandez, Grimsvötn, care a erupt cu o săptămână înaintea finalei Ligii Campionilor cu Manchester United, programată sâmbătă la Londra.

Dacă "diavolii" stau liniştiţi, aflându-se la doar câteva ore de capitala Angliei, oficialii iberici au intrat în alertă. Iniţial, lotul Barcelonei trebuia să ajungă joi la Londra pe calea aerului, dar norul de cenuşă care se îndreaptă spre continent ar putea încurca planurile campioanei Spaniei. Varianta de rezervă este o deplasare obositoare cu autocarul şi cu trenul pe sub Canalul Mânecii. Barca a amai avut o astfel de experienţă în acest an, în campionat, când a ajuns la Pamplona cu cinci minute înainte de startul partidei şi a câştigat cu 3-0. Manchester United nu e însă Osasuna! 

9 ore ar putea dura călătoria Barcelonei pe uscat până la Londra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite