Doar pentru palmares au tras timişorenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar pentru palmares au tras timişorenii
Doar pentru palmares au tras timişorenii

Aventura bănăţenilor în Liga Campionilor s-a încheiat aseară, printr-un egal merituos obţinut pe “Mercedes-Benz Arena”, insuficient însă pentru a le permite bănăţenilor accesul în grupe.

Citiţi şi : Stuttgart - Timisoara 0-0 / Bănăţenii rămân cu Liga Europa

Ciprian Marica a expediat singurul şut pe spaţiul porţii din prima parte a meciului, dar Pantilimon a reuşit să boxeze balonul. 

În repriza a doua, timişorenii au ratat cea mai mare ocazie a lor prin Gigel Bucur, care a reluat la o palmă de bara lui Lehmann, ieşit aiurea la o centrare.

Togolezul Dare Nibombe a fost aseară căpitanul bănăţenilor, în absenţa lui Dan Alexa, suspendat pentru acest joc. Fundaşul în vârstă de 29 de ani îndeplineşte acest rol şi la echipa naţională.

Din cauza numeroaselor indisponibilităţi, Sabău nu a avut aseară decât patru jucători de câmp pe banca de rezerve, Stelian Stancu, Vrsic, Scutaru şi Claudiu Ionescu, plus portarul Taborda.

„Pentru noi e o minune că am ajuns aici“, a recunoscut finanţatorul Marian Iancu, care are însă pretenţii mari de la echipă în Liga Europa: “Trebuie să mergem în primăvara europeană, indiferet de adversarii pe care-i vom avea”. 

“Sabău e un antrenor prudent, pe el îl interesează mai mult să nu piardă decât să câştige”, a comentat şi profesorul Jackie Ionescu, cu tristeţe în glas.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa va avea loc mâine, în Principatul Monaco, începând cu ora 14.00.

Liga Campionilor, Play-off/rezultate manşa a doua

OL. PIREU – Ş. Tiraspol 1-0 (2-0 în tur)
A. NICOSIA – Copenhaga 3-1 (0-1)
ARSENAL – Celtic  3-1 (2-0)
FIORENTINA – Sp. Lisabona 1-1 (2-2)
AT. MADRID – Panathinaikos 2-0 (3-2)
DEBREţin – Levski Sofia 2-0 (2-1)
Anderlecht – OL. LYON 1-3 (1-5)
M. HAIFA – Salzburg 3-0 (2-1)
FC ZŰRICH – Ventspils 2-1 (3-0)

*echipele scrise cu majuscule s-au calificat în grupele Ligii Campionilor

0 - 0

VfB Stuttgart: Lehmann – Celozzi, Tasci, Delpierre, Magnin –Khedira, Hitzlsperger, Gebhart (90 Elson), Rudy (67 Simak) – Pogrebniak, Marica (79 Schieber)

Antrenor:  Markus Babbel

FC Timişoara:  Pantilimon – Bonfim (60 Cl. Ionescu), Cisovski (73 Scutaru), Nibombe, Latovlevici – Arm. Karamian, Bourceanu, Borbely (46 St. Stancu), Curtean – Parks, G. Bucur.

Antrenor
:  Ioan Ovidiu Sabău

Stadionul
: „Mercedes-Benz Arena” Spectatori: 30.000

Arbitru
: Roberto Rosetti (Italia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite