Doar o părere... : O stella mia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar  o părere... : O stella mia!
Doar o părere... : O stella mia!

Bergodi este primul antrenor care îl domină pe Gigi Becali. El impresionează prin nume, prin fotbalul care l-a propulsat, prin ţinuta de bărbat stilat şi serios.

A descins în Ghencea ca un misionar într-un trib sălbăticit, impunându-se nu cu sabia, ci cu exemplul personal. Roş-albaştrii nu mai cântă manele. Sunt adorate canţonetele.

Steaua a debutat fericit în noul sezon, răpunând, deocamdată, echipe subţiri. O Ujpest mediocră, nişte scoţieni anonimi şi o nou-promovată de la poalele Ceahlăului. A marcat nouă goluri, primind doar unul. Greul abia acum începe. Gigi e liniştit, el îşi vede de afaceri mănoase, de o politică hazlie şi de îngenuncheri smerite. Restul apasă cârca lui don Cristiano.

Ca să fim sinceri, la startul întrecerilor, nu Steaua, o formaţie încă neosificată, a impresionat cel mai tare, ci Dinamo, care a zdrobit imaginea penibilă din meciurile de verificare. La Craiova a ungherit gazdele, impunându-se printr-un joc articulat şi tenace, domolit doar de junele portar Silviu Lung.

Al cărui tată, tot un goalkeeper merituos, descins din Maramureş, s-a înşurubat în Oltenia pentru a se înhăita cu Sucă sub cupola iubirii alb-albastre. Acum el îşi răsuceşte mustaţa pe banca tehnică a Pandurilor.

Nou-promovatele? O decepţie. Poate cu excepţia Ceahlăului, dichisită de Florin Marin. Până în faţa careului advers, nemţenii evoluează matur, combinând dezinvoltura cu fermitatea. Aventurile lui Pinalty continuă!  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite