Doar o părere...Groapa cu lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar o părere...Groapa cu lei
Doar o părere...Groapa cu lei

Asta va însemna Timişoara pentru Şahtior Doneţk, dacă nu cumva leii sunt prea blânzi în comparaţie cu suporterii bănăţeni când e vorba de Il Luce.

Bega a şi început să bolborosească un cântec de jale în aşteptarea adversarei. Căci Timişoara nu poate uita retrogradarea urâtă de acum mai bine de un sfert de secol.

Povestea acelei prăbuşiri e ţesută de Lucescu şi...Sabău. După un tur anevoios, „U“ Cluj se târa în coada clasamentului. Steaua pusese ochii pe Sabău, dar acesta a refuzat-o, apăsat de datoria de a lupta până la capăt sub Feleac. Încorporat, rezistase şantajului suportând caznele cătanelor, spălând WC-uri, măturând curţi, dereticând dormitoare.

Impresionat, Valentin Ceauşescu s-a debarasat de un asemenea catâr demn. Adulmecând ocazia, Lucescu, antrenorul lui Dinamo, a promis „Moţului” că prin metode specifice îi va salva pe clujeni. Moneda de schimb? Semnătura. De dragul obârşiei sale, Sabău a cedat.

Şi cum trebuia o victimă, paloşul lui Ştefan cel Mare a ţintit grumazul lui Poli. Suporterii bănăţeni mai copţi n-au uitat acea mizerie. Cei tineri au preluat coşmarul cu un balaur alb cu capul roşu care a înghiţit o pradă violetă. Armele Timişoarei? Vacarmul tribunei plus Gigel Bucur, lipit de gol ca marca de scrisoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite